Sengetilbud

Boksmadrasser en nogle af de mest populære sengetyper hos os danskere, det er ofte den første seng vi køber i vores liv. Men det er også en seng med en rigtig god komfort, og som kan købes til forholdvis billige penge, i forhold til for eksempel en kontinentalseng eller elevationsseng. Der kan nemlig ofte være mange tusind kroner at spare, men hvilke boksmadrasser er så de bedste? Læs mere her i artiklen og find ud af det.

Boxmadrasser har og er stadig populære de seneste mange år. Det er en seng der er bygget robust, den er let at flytte rundt på, og så er er det en af de senge, som kan købes for færreste penge.

Det er som sagt en meget billig måde at få en flot og eksklusiv seng på, den den kan fåes i mange forskellige størrelser, former og stilarter. Kvaliteten er vigtig, når du som forbruger skal vælge den rigtige boxmadras.

Der er rigtig mange forskellige modeller, når det kommer til boksmadrassen og det kan derfor også godt være svært og finde de bedste på nettet. Vi giver dig det fulde overblik over de bedste modeller, og hvilke forhandlere, du skal lede hos. I denne guide har vi kigget nærmere på boxmadrasser fra blandt andet sengefabrikken.dk.

Herunder kan du se de forskellige størrelser, som du kan finde boksmadrasser i:

Redaktionens anbefalinger af Boksmadrasser

VORES ANBEFALINGER:

MAGNA SUPREME LUX

Læg dig på en Magna Supreme boksmadras og mærk følelsen af luksus. Komforten er blød, nærmest flydende, samtidig med at du får en præcis støtte, der holder rygraden lige og fordrer en anatomisk korrekt soveposition. Den unikke kombination mellem flydende komfort og præcis støtte opnås takket være de tre fjederlag, som du finder i den sofistikerede Supreme.

Sengens 5 komfortzoner støtter din krop præcist og 2 cm latexpolstring på liggefladen giver optimal åndbarhed. Fjedrene støtter enhver bevægelse mens du sover, og giver dig en bevægelsesfrihed, som gør det nemt at vende sig i sengen og at stige ud af sengen.

Topmadrassen er vendbar med en sommer- og en vinterside, og den har en 7 cm tyk kerne af Talalay-naturlatex. Lagene af naturmaterialer i topmadrassen former sig for at støtte og forkæle kroppen. Her finder du en støtte, blødhed og eftergivenhed, som ingen syntetisk seng kan måle sig med.

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra dobbelte syninger og lækre tekstiler. Tekstilet er lamineret med et specialudviklet 3D-lag, som sikrer, at stoffet holder sig pænt uden at få uskønne folder.

Magna er håndbygget kvalitet hele vejen igennem, bygget af naturlige materialer fremstillet uden skadelige stoffer. Sengen findes i flere fastheder og føres i 12 farver og med mulighed for at vælge en matchende sengegavl til.

Information:

 • Fantastisk åndbar og komfortabel seng
 • Skøn latex-topmadras med sommer- og vinterside
 • 3 lag fjedre giver din krop perfekt støtte 
 • 25 års garanti på ramme og fjedre
 • Husk at vælge ben til din seng 
boksmadras, DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

MAGNA SUPREME PLUS

Læg dig på en Magna Supreme boksmadras og mærk følelsen af luksus. Komforten er blød, nærmest flydende, samtidig med at du får en præcis støtte, der holder rygraden lige og fordrer en anatomisk korrekt soveposition. Den unikke kombination mellem flydende komfort og præcis støtte opnås takket være de tre fjederlag, som du finder i den sofistikerede Supreme Plus Boks.

På madrassen ligger der en luksuriøs Plus-topmadras med den unikke kombination af et lag latex, et lag minipocket-fjedre og på toppen et lag Talalay-latex. Kombinationen imellem den bedste kvalitet latex og endnu et lag fjedre, giver en utrolig komfort, samtidig med at den er med til at støtte og aflaste kroppen. De to forskellige lag af latex giver samtidig mulighed for at vende topmadrassen, og derved opnå to forskellige fastheder. Vi anbefaler dog, at Talalay-siden vender opad til optimal komfort.

Kernen af Talalay-latex er behandlet med en teknologi, som gør latexens cellestruktur rundere og mere åben end anden latex. Derved får man et endnu mere blødt og ventilerende og samtidig støttende materiale. Det er kort og godt exceptionelt komfortabelt, i langt højere grad end andre typer latex.

Sengens 5 komfortzoner støtter din krop præcist og 2 cm latexpolstring på liggefladen giver optimal åndbarhed. Fjedrene støtter enhver bevægelse mens du sover, og giver dig en bevægelsesfrihed, som gør det nemt at vende sig i sengen og at stige ud af sengen.

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra dobbelte syninger og lækre tekstiler. Tekstilet er lamineret med et specialudviklet 3D-lag, som sikrer, at stoffet holder sig pænt uden at få uskønne folder.

Information:

 • Uovertruffen komfort i sengen med Plus-topmadras af naturlatex og pocket-fjedre
 • Fantastisk åndbar og komfortabel seng i smukt design
 • Håndbygget kvalitetsseng med 3 lag fjedre der giver din krop perfekt støtte
 • 25 års garanti på ramme og fjedre
 •  
boksmadras, DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

MASTERBED SELECT – MULTI BOKS

Her får du en god boksmadras med topmadras i et flot, danskproduceret design. Sengen har fået et særligt slidstærkt og smudsafvisende betræk, der fås i flere farver. Fuldend designet ved at vælge farve, ben og gavl efter din smag.

Madrassen har multipocket-fjedre i 5 komfortzoner. Komfortzonerne gør, at dine hofter og skuldre synker længere ned i madrassen end resten af kroppen, så din rygsøjle ligger lige og du minimerer risikoen for smerter i ryg og lænd. En madras med multipocket-fjedre vil generelt give en fastere fornemmelse, end en pocket-fjeder madras. Vejer du over 95 kg. eller vil du bare gerne have en super komfortabel, fast madras, så kan en multipocket madras være det rigtige valg.

Madrassen er betrukket med et særligt holdbart møbeltekstil, som er smudsafvisende.

Topmadrassen er ansvarlig for din følelse af luksus og komfort, når du ligger i sengen, og så beskytter den sengen. Denne topmadras har en kerne af latex, som både er allergivenligt og naturligt temperaturregulerende. Topmadrassen er resistent over for bakterier og husstøvmider og er derfor ideel for astmatikere og bidrager til et sundt sovemiljø. Betrækket er lavet i en lækker, blød stretch-kvalitet, som er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

Information:

 • Fast og fleksibel springmadras med multipocket fjedre
 • Smudsafvisende Merlin Magic møbeltekstil
 • Trygt køb med 60 dages komfortgaranti
 • Latex topmadras med allergivenlige og temperaturregulerende egenskaber
 • 5 komfortzoner for optimal støtte og komfort
boksmadras, DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

MASTERBED STANDARD AIR40

Her får du en god boksmadras med 4 cm høj, ventilerende latex topmadras i et flot, danskproduceret design.

Boksmadrassen har en god affjedring og 5 komfortzoner, så du får en god vægtfordeling og din ryg kan ligge i en ergonomisk god stilling. Det kan forebygge smerter i ryg og nakke.

Topmadrassen med latexkerne beskytter din seng og giver dig en god følelse af komfort, så du kan sove behageligt. 3D-betrækket er særligt ventilerende og giver ekstra komfort. Betrækket er desuden lavet i en lækker stretch-kvalitet, og kan nemt tages af og vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

Madrassen er betrukket med et holdbart, sort polyester på siderne og et hvidt strækstof på de store flader.

Information:

 • Ergonomisk understøttet søvn
 • Allergivenlig og temperaturregulerende topmadras
 • Topmadrassen har 4 cm høj latexkerne med 3D bambusbetræk
 • Danskproduceret design i holdbar kvalitet
 • 15 års garanti på ramme- og fjederbru
boksmadras, DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

NEXUS COMFORT COOL

Denne boksmadras er for dig, der ønsker en flot og enkel seng, hvor du ligger behageligt og ergonomisk korrekt, til en god pris. Her får du nemlig rigtig meget seng for pengene.

Nexus Comfort Cool er luksusudgaven af en almindelig boksmadras. Sengen byder på det bedste inden for sengeteknologi – men uden alt det ekstra, der kan gøre en seng til en meget stor investering.

Både sengen og topmadrassen er allergivenlig. Her kan husstøvmider ikke overleve og lag af latex gør, at madras og topmadras ventilerer godt, leder varme og fugt væk fra kroppen og desuden føles virkelig behagelig.

Madrassen har pocketfjedre med 5 komfortzoner. Det betyder, at madrassen er blødest ved dine skuldre og ved dine hofter for at give dig den mest optimale støtte.

Under pocketfjedrene har sengen endnu et lag af fjedre. Flere lag fjedre giver naturligvis en ekstra affjedring, men det giver også en seng, der tilpasser sig bedre til dine kropsformer og giver en bedre støtte, så du kan ligge ergonomisk korrekt med ryggen og føle frihed og velbehag, når du ligger i sengen.

Topmadrassen er det øverste lag i sengen, og giver en følelse af luksus og komfort, når du ligger i den. Vores Cool-topmadras er af højest kvalitet, og indeholder en kerne på hele 5 cm af 60% naturlatex, som giver en meget behagelig følelse og støtte til kroppen.

Topmadrassen er desuden allergivenlig, da bakterier og husstøvmider ikke kan leve der. I topmadrassens betræk finder I det innovative CoolPlus-teknologi, som er særligt god til at lede fugt og varme væk fra kroppen, så du føler dig frisk, når du vågner.

Information:

 • Håndbygget omhu og finesse fra yderst til inderst
 • Tre lag fjedre giver præcis støtte til hele din krop
 • Temperende topmadras med 5 cm latexkerne
 • 25 års garanti
 • Farve: Magna sort
 • Længde (cm): 200
 • Højde (cm): 24
 • Bredde (cm): 180
 • Fjerdertype: Bonell
boksmadras, DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.