Sengetilbud

Skabssengen er en seng, du kan tage ud af et skab og hurtigt folde ud, når der er brug for den. Der er tale om en seng, der glider ud ved hjælp af hængsler i den ene ende. Og netop på grund af denne opbygning, så kan den også hurtigt foldes ind i skabet igen, når den ikke skal bruges mere.

En skabsseng er det oplagte valg til dig, som bor i en mindre lejlighed eller måske et mindre hus. Det er en seng som giver dig en utrolig god komfort, men samtidig også er æstetisk flot.

En skabsseng er også det oplagte valg i gæsteværelset, da den også kan bruges som en gæsteseng til dine gæster. På den måde kan du give dine gæster en god nattesøvn, når de overnatter hos dig.

I denne guide kigger vi nærmere på en række af de bedste skabssenge, så du kan finde den helt rigtige model til dit hjem. Du kan vælge sengene i mange forskellige farver og materialer.

Her i indlægget har vi taget udgangspunkt i skabssenge fra sengekompagniet.dk

Overvej dette inden du køber en skabsseng:

 • Størrelse: Skabssengen kan findes i et væld af forskellige størrelser og vi er sikre på at du også kan finde en i den størrelse som du leder efter. Du kan også finde skabssenge med hjul i vores udvalg. Vi anbefaler altid at du måler rummet op, inden du køber din nye skabsseng.
 • Madras: Når du skal vælge madras til din skabsseng, så er det vigtigt du måler efter så du får en madras der passer til sengen.
 • Pris: Prisen på vægsenge kan svinge utrolig meget, alt efter hvilket mærke og design du vælger til sengen. Du kan derfor få glæde af at vide, hvor stort et budget du er villig til at bruge på din nye vægseng. Det gør søgningen mere målrettet.
 • Hvad siger forbrugere og eksperter: Skabssengen er det oplagte valg til dig som enten bor i en mindre lejlighed eller i en studiebolig. Skabsengen er en seng med en god komfort og kan købes til billig pris.

Redaktionens anbefalinger af skabssenge

VORES ANBEFALINGER:

Skabsseng høj 140×200

Smart og elegant skabsseng i tysk kvalitet. Sengen er velegnet og særdeles praktisk i værelser med mindre plads og med en dybde på kun 43cm, kan du udnytte gulvpladsen når der ikke er brug for sengen.

Sengen kan købes med eller uden madras. Vælg Dunlopillo Pure white madrassen og nyd alle fordelene ved en kvalitets madras.

Information:

 • 7 komfortzoner
 • 15 års garanti
 • Allergivenlig
 • Naturligt materiale
 • Åndbar
skabssenge, DE 2 BEDSTE SKABSSENGE TIL STUEN

Skabsseng bred 90×200

Smart og elegant skabsseng i tysk kvalitet. Sengen er velegnet og særdeles praktisk i værelser med mindre plads og med en dybde på kun 43cm, kan du udnytte gulvpladsen når der ikke er brug for sengen.

Sengen kan købes med eller uden madras. Vælg Dunlopillo Pure white madrassen og nyd alle fordelene ved en kvalitets madras.

Information:

 • 7 komfortzoner
 • 15 års garanti
 • Allergivenlig
 • Naturligt materiale
 • Åndbar
skabssenge, DE 2 BEDSTE SKABSSENGE TIL STUEN

Skabssengens fordele

Hvem bør købe en skabsseng til boligen?? Hvilken skabsseng er den bedste? Hvor kan jeg købe en billig skabsseng?

Hvis du er flyttet ind i en mindre lejlighed, hvor du gerne vil have plads til alle dine møbler, men der er måske ikke særlig meget gulvplads. Så har du nok ikke lyst til at bruge meget af gulvplads, på en seng.

Her vil det være oplagt at investerer i en skabsseng til din bolig. Så vil du både få en seng der er designmæssigt flot, men det er også en seng som du hurtigt og nemt kan folde sammen igen, når den ikke skal bruges mere. Du kan derfor spare en helt masse plads i rummet.

Hvis du er typen der elsker at bo i byen, så ved du også godt at det nok ikke er den største lejlighed man bor i, og derfor skal man være kreativ for at få plads til alle sine møbler. Det kan enten være en skabsseng eller måske en seng med skuffer.

Find enten en skabsseng eller seng med skuffer her på siden. Vi har samlet alle de bedste senge indenfor mange forskellige kategorier, så vi kan garantere dig det bedste udvalg et sted.

Hvad koster en skabsseng?

Når det kommer til skabssengen, så kan du faktisk få meget seng for pengene i forhold til de andre sengetyper som kontinentalsenge eller elevationssenge. En skabsseng kan ofte købes til under ti tusind kroner. De to skabssenge du kan finde her i indlægget, er begge senge til under ti tusind kroner. 

Du har nok hørt udtrykket før, det med at man for hvad man betaler for. Det er faktisk også tilfældet når det kommer til skabssenge. Du kan godt finde en skabsseng til billige penge, men du får ofte også en seng, som ikke har en særlig god komfort eller er designmæssigt flot. Derfor anbefaler vi altid du overvejer grundigt hvilken skabsseng som du køber. 

Grunden til du bør købe en skabsseng i den lidt dyre ende er, at madrassen skal foldes ind og ud dagligt, og derfor er det også meget vigtigt at materialer er af en vis kvalitet, ellers vil din nye skabsseng hurtigt gå i stykker. Ved at vælge en skabsseng her på senge-tilbud.dk, får du altså op til 15 år garanti på din skabsseng.

Hvis du er ligesom os her på kontoret og elsker gode tilbud, så kan du kan finde senge tilbud her.

Er det sandsynligt at du snart flytter?

Har du besluttet dig for, du skal rykke teltpælene op og flytte i en ny lejlighed? Det kan være svært at spå om, hvornår det er tid til at flytte. 

De fleste bygger en hems i deres lejlighed, hvis de mangler mere plads eller bor i en mindre lejlighed. Det er dog ikke noget vi anbefaler, da lejligheden formentlig skal bringes tilbage til den oprindelig stand, den dag du skal videre i livet.

Det problem kan du dog løse med en skabsseng eller en seng med opbevaring.

Her på senge-tilbud.dk kan du finde et væld af forskellige sengetyper, du kan finde lige fra skabsseng, senge med skuffer eller senge med opbevaring. Noget alle vores senge har tilfælles er, at de alle er de bedste indenfor deres kategori. Vi har samlet alle de mest populære senge fra kendte brands et sted, så du ikke længere behøver at rode flere forskellige hjemmesider igennem.

En vægseng handler om at udnytte pladsen bedre

Hvis du bor i en mindre lejlighed, så er det vigtigt at man udnytter pladsen på den bedste måde, ellers vil det hurtigt virke meget mindre end det egentlig er. Her kan sengen være et af de møbler, som vil æde mest af gulvpladsen i boligen. Men det behøver dog ikke at være sådan, du kan nemlig med fordel investerer i en vægseng, som kan foldes sammen og dermed ikke tage noget gulvplads overhovedet.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af skabssenge, senge med opbevaring eller senge med skuffer. Vi har samlet alle de bedste senge et sted, så dig der bor i en mindre lejlighed også har mulighed for at finde den perfekte seng til din bolig! Vi syntes ikke man skal gå på kompromis, når det kommer til sin seng.

HVORFOR KØBE DIN skabsseng HOS SENGE-TILBUD.DK?

Hos senge-tilbud.dk har vi et udvalg af alle de mest populære skabssenge fra de mest kendte brands et sted! Så du ikke længere behøver at rode flere forskellige hjemmesider igennem, for måske at finde den rigtige skabsseng som passer ind hjemme hos dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have et spørgsmål om en af vores skabssenge eller et af vores andre produkter.

Livet er for kort til dårlig søvn, find den rette seng her på siden i dag.

Læs også et af vores andre indlæg herunder:

DE 3 BEDSTE DOBBELTSENGE 180X200

DE 5 BEDSTE BOXMADRASSER

DE 3 BEDSTE KONTINENTALSENGE 180X210

DE 5 BEDSTE KONTINENTALSENGE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.