Sengetilbud

Snefrid 180x200

Snefrid kollektionen er en af de mest kendte senge kollektioner her i Danmark. Det er senge som er produceret i Danmark af danske materialer og så er det en seng, som har hele 7 komfort zoner. Du kan derfor ligge ekstra behageligt, hvis du går med den danskproducerede kontinentalseng Snefrid 180×200 fra danske Nordic Dream.

Nordic Dream er en anerkendt senge forhandler, som længe har produceret senge til danskerne. De er kendt for deres gode kvalitet, hvilket også kommer til gode ved snefrid kollektionen.

Hvis du har besluttet dig for, du skal have en seng fra snefrid 180×200 kollektionen, så kan du vælge mellem et væld af moderne farver. Du kan blandt andet vælge den stilsikre grå, eller gå lidt mere over til hotel farven cream. Mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for hvilen farve du kan vælge.

Alle tekstiler anvendt til sengen Snefrid 180×200 er Oeko Tex-certificerede, så du kan regne med god kvalitet og ordentlige forhold under produktionen. Det gælder både møbelstoffet, sengen er betrukket med, og de tekstiler, som madrasserne er fremstillet i.

Snefrid 180×200 sengen er fremstillet med 3 klassiske madraslag, der hver især yder en særlig komfort:

  • Boxmadras: Den del som skaber bunden på din seng
  • Springmadras: Madras med 7 forskellige komfort zoner
  • Topmadras: Med kerne i latex eller memory-skum efter ønske

Du kan rolig placere madrasser på træbunden. Hele snefrid kollektionen er produceret af danske kvalitets materialer, som er din garanti på dette er en seng i en klasse for sig selv.

Boxmadrassen til Snefrid er ligesom springmadrassen fremstillet med ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre. Pocketfjedrene er lagt dobbelt, så du får den bedste komfort.

Springmadrassen som følger med til snefrid sengen, er blevet udviklet og special bygget. Den har nemlig 7 forskellige komfort zoner, hvilket gør det til en madras som vil give din ryg den helt rette støtte igennem hele natten.

Omkring nakken, lænden og hofterne vil kroppen være tungest og derfor tynge mest i madrassen. Derfor er der ekstra kraftige pocketfjedre i de områder, der behøver mere trykaflastning.

Hvilke snefrid senge er de bedste på markedet?

Når det kommer til snefrid senge kollektionen, så er der en del forskellige modeller og typer at vælge i mellem og det kan derfor også godt være svært, at sige hvilken model der er bedst. For vi mennesker er alle sammen forskellige og det er vores kroppe også, derfor kan det også være meget forskellige, hvilken seng der er god for dig og hvilken der er god for mig. Et bud på en af de rigtig gode snefridsenge er dog blandt andet Snefrid Älv, Nordlys Topmadras og Norhland Prestige Eksklusiv Komfort.

Er en snefrid 180×200 seng god at sove i?

Ja, det er en af de bedste senge at sove i, den har også vundet adskillige priser for at være den bedste seng på markedet. Den er utrolig populær og det er en seng, som du finder i de fleste danske hjem efterhånden. Nu tænker du måske, at den seng må koste kassen? Og det burde den også, med den kvalitet som du får. Men det gør den ikke, den er faktisk billigere end mange af de andre sengetyper, såsom de populære kontinentalsenge eller elevationssenge.

Andre størrelser inden for snefrid senge?

Herunder har vi samlet en liste med de forskellige størrelser, som du kan finde snefrid senge indenfor senge-tilbud.dk.

Snefrid senge 120×200

Snefrid senge 140×200

Snefrid senge 140×210

Snefrid senge 150×200

Snefrid senge 160×200

Snefrid senge 200×200

Snefrid senge 210×210

ANDRE POPULÆRE MÆRKER: