Sengetilbud

Snefrid senge

Snefrid kollektionen er en af de mest kendte senge kollektioner her i Danmark. Det er senge som er produceret i Danmark af danske materialer og så er det en seng, som har hele 7 komfort zoner. Du kan derfor ligge ekstra behageligt, hvis du går med den danskproducerede kontinentalseng Snefrid fra danske Nordic Dream.

Nordic Dream er en anerkendt senge forhandler, som længe har produceret senge til danskerne. De er kendt for deres gode kvalitet, hvilket også kommer til gode ved snefrid kollektionen.

Hvis du har besluttet dig for, du skal have en seng fra snefrid kollektionen, så kan du vælge mellem et væld af moderne farver. Du kan blandt andet vælge den stilsikre grå, eller gå lidt mere over til hotel farven cream. Mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for hvilen farve du kan vælge.

Alle tekstiler anvendt til sengen Snefrid er Oeko Tex-certificerede, så du kan regne med god kvalitet og ordentlige forhold under produktionen. Det gælder både møbelstoffet, sengen er betrukket med, og de tekstiler, som madrasserne er fremstillet i.

Snefrid sengen er fremstillet med 3 klassiske madraslag, der hver især yder en særlig komfort:

  • Boxmadras: Den del som skaber bunden på din seng
  • Springmadras: Madras med 7 forskellige komfort zoner
  • Topmadras: Med kerne i latex eller memory-skum efter ønske

Du kan rolig placere madrasser på træbunden. Hele snefrid kollektionen er produceret af danske kvalitets materialer, som er din garanti på dette er en seng i en klasse for sig selv.

Boxmadrassen til Snefrid er ligesom springmadrassen fremstillet med ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre. Pocketfjedrene er lagt dobbelt, så du får den bedste komfort.

Springmadrassen som følger med til snefrid sengen, er blevet udviklet og special bygget. Den har nemlig 7 forskellige komfort zoner, hvilket gør det til en madras som vil give din ryg den helt rette støtte igennem hele natten.

Omkring nakken, lænden og hofterne vil kroppen være tungest og derfor tynge mest i madrassen. Derfor er der ekstra kraftige pocketfjedre i de områder, der behøver mere trykaflastning.

Hvilke snefrid senge er de bedste på markedet?

Når det kommer til snefrid senge kollektionen, så er der en del forskellige modeller og typer at vælge i mellem og det kan derfor også godt være svært, at sige hvilken model der er bedst. For vi mennesker er alle sammen forskellige og det er vores kroppe også, derfor kan det også være meget forskellige, hvilken seng der er god for dig og hvilken der er god for mig. Et bud på en af de rigtig gode snefridsenge er dog blandt andet Snefrid Älv, Nordlys Topmadras og Norhland Prestige Eksklusiv Komfort.

Er en snefrid seng god at sove i?

Ja, det er en af de bedste senge at sove i, den har også vundet adskillige priser for at være den bedste seng på markedet. Den er utrolig populær og det er en seng, som du finder i de fleste danske hjem efterhånden. Nu tænker du måske, at den seng må koste kassen? Og det burde den også, med den kvalitet som du får. Men det gør den ikke, den er faktisk billigere end mange af de andre sengetyper, såsom de populære kontinentalsenge eller elevationssenge.

HVILKE SENGETYPER TILBYDER SNEFRID?

Snefrid tilbyder en række forskellige sengetyper i deres sortiment for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Her er nogle af de sengetyper, de ofte tilbyder:

  1. Fladvendte Senge: Dette er enkle, faste senge uden justerbarhed. De er ofte udstyret med Nexus patenterede fjedersystemer og høj-kvalitets madrasser for optimal støtte og komfort.
  2. Manuelt Justerbare Senge: Disse senge har manuelle mekanismer, der tillader brugeren at justere hoved- og fodenden. Det er en mellemvej mellem en fladvendt seng og en fuldt elektrisk justerbar seng.
  3. Elektrisk Justerbare Senge: Disse er high-end modeller med elektriske motorer, der giver dig mulighed for at justere sengens position med en fjernbetjening. De er ideelle for dem, der ønsker maksimal komfort og fleksibilitet.
  4. Elevationssenge: Ligesom de elektrisk justerbare senge, men ofte med endnu mere avancerede funktioner og justeringsmuligheder, inklusiv muligheden for at hæve og sænke sengen som helhed.
  5. Børnesenge og JuniorSenge: Snefrid tilbyder også senge specielt designet til børn, med sikkerhed og komfort i fokus.
  6. Sovesofa– og Gæstesenge: Nogle Snefrid-modeller er designet til at fungere som både seng og sofa eller til at kunne opbevares kompakt, hvilket gør dem ideelle til gæsteværelser eller mindre boligområder.

De fleste af disse sengetyper kan yderligere tilpasses med forskellige typer af madrasser, topmadrasser og andre tilbehør, så du kan skræddersy sengen til dine personlige behov.

ANDRE POPULÆRE MÆRKER:

Andre størrelser inden for snefrid senge?

Herunder har vi samlet en liste med de forskellige størrelser, som du kan finde snefrid senge indenfor senge-tilbud.dk.

Snefrid senge 120×200

Snefrid senge 140×200

Snefrid senge 140×210

Snefrid senge 150×200

Snefrid senge 160×200

Snefrid senge 180×200

Snefrid senge 180×210

Snefrid senge 200×200

Snefrid senge 210×210