Sengetilbud

Når du er på udkig efter en kontinentalsenge 180×210, så kan det hurtigt blive en jungle at finde de bedste, da der er så mange forskellige forhandlere. Det gør at det kan det være svært at vide, hvilke senge der er tilgængelige men også de bedste for dig. Derfor har vi også lavet dette indlæg til dig, så du nemmere kan finde ud af hvilke 3 kontinentalsenge 180×210 er de bedste her i 2023, men også få gode råd til hvordan du vælger den rigtige kontinentalsenge 180×210 til din krop.

Her hos senge-tilbud.dk har vi samlet et udvalg af de mest populære kontinentalsenge fra mere end 10 kendte brands. Vi har til mission at gøre det nemmere for dig og andre danskere, at kunne finde den seng som passer bedst til din krop. Hvis du er i tvivl om, hvilken elevationsseng, dobbeltseng, eller kontinentalseng der er den rette for dig, så kan du med fordel læse meget mere om de forskellige sengetyper i et af vores andre blogindlæg.

Herunder har vi samlet en liste med de størrelser du kan finde her på siden:

Redaktionens anbefalinger af kontinentalsenge 180x210

VORES ANBEFALINGER:

MAGNA DIAMOND COOL KOntinentalseng 180x210

Med denne seng i soveværelset, for du en seng i verdensklasse. Sengen er opbygge på den samme måde som en kontinentalseng, altså med en tre punkts opbygning,. hvilket også er grunden til at du vil få en komfort som ingen anden seng kan give dig. Topmadrassen som medfølger til denne seng er også en af de bedste indenfor sin liga, det er en topmadras som vandt prisen “årets topmadras” i 2021.

Alt i alt for du altså utrolig meget seng for pengene! Det er seng til dig som kun mener det bedste er godt nok og til dig som aldrig vil gå på kompromis når det kommer til din nattesøvn og komfort i sengen.

Topmadrassen er det øverste lag i sengen, og giver en følelse af luksus og komfort, når du ligger i den. Cool-topmadras er af højest kvalitet, og indeholder en kerne på hele 5 cm af 60% naturlatex, som giver en meget behagelig følelse og støtte til kroppen. Topmadrassen er desuden allergivenlig, da bakterier og husstøvmider ikke kan leve der.

I topmadrassens betræk finder I det innovative CoolPlus-teknologi, som er særlig god til at lede fugt og varme væk fra kroppen, så du føler dig frisk, når du vågner.

Tilvælg evt. gavl i det samme smukke stof som resten af sengen. Vælg mellem 6 farver til seng og gavl i det eksklusive Magna tekstil.

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra dobbelte syninger og lækre tekstiler. Magna er håndbygget kvalitet hele vejen igennem, bygget af naturlige materialer fremstillet uden skadelige stoffer.

Information:

 • Håndbygget omhu og finesse fra yderst til inderst
 • Tre lag fjedre giver præcis støtte til hele din krop
 • Temperende topmadras med 5 cm latexkerne
 • 25 års garanti
 • Farve: Magna sort
 • Længde (cm): 200
 • Højde (cm): 24
 • Bredde (cm): 120
 • Fjerdertype: Bonell
kontinentalsenge 180x210, <strong>DE 3 BEDSTE KONTINENTALSENGE 180X210</strong>

MASTERBED SELECT AIR40 KOntinentalseng 180x210

Med denne kontinentalseng med springmadras og topmadras fra MasterBed får du en ergonomisk sund og samtidig super elegant seng til en god pris.

Fuldend designet ved at vælge farve, ben og gavl efter din smag.

Topmadrassen er ansvarlig for din følelse af luksus og komfort, når du ligger i sengen, og så beskytter den sengen. Denne topmadras har en kerne af latex, som både er allergivenligt og naturligt temperaturregulerende. Topmadrassen er resistent over for bakterier og husstøvmider og er derfor ideel for astmatikere og bidrager til et sundt sovemiljø. Betrækket er lavet i en lækker, blød stretch-kvalitet, som er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

Pocketfjedrene giver en traditionel, fjedrende madras, som er inddelt i 5 komfortzoner, så du kan ligge ekstra godt. Det giver nemlig en ergonomisk sund stilling, der sikrer, at din rygsøjle ligger lige, og du belaster led og muskler mindst muligt. En madras med multipocket-fjedre vil generelt give en fastere fornemmelse, end en pocket-fjeder madras, så ønsker man at ligge fast, skal man kigge på vores multipocket version.

Bunden består af en fast ramme med multipocketfjedre. Oven på denne ligger en 18 cm høj madras med pocketfjedre, som du kan vælge i den fasthed, der passer til dig. De to fjedrelag giver en god komfort, og du opnår den støtte, du sover bedst med.

Sengen er betrukket med MerlinMagic-stof, der holder sig flot og pletfri i mange år. Vælg mellem fire tidløse og stilfulde farver.

Sengen er produceret i Danmark af MasterBed, som giver 15 års garanti på ramme og fjederbrud.

 • Allergivenlig og ventilerende latex topmadras
 • Smudsafvisende Merlin Magic møbeltekstil
 • Én stor liggeflade med fokus på ergonomi og komfort
 • 15 års garanti på fjeder- og rammebrud
 • 5 komfortzoner for optimal støtte og komfort
kontinentalsenge 180x210, <strong>DE 3 BEDSTE KONTINENTALSENGE 180X210</strong>

MAGNA DIAMOND PLUS KOntinentalseng 180x210

Her får du en seng i ypperligste kvalitet. Sengen er bygget op som en kontinentalseng og den kendetegnes ved de dybe lag fjedre, som giver en uovertruffen støtte og affjedring. Plus-topmadrassen er lavet af markedets allerbedste materialer og sørger for den ultimative følelse af komfort.

Øverst på denne fantastiske seng ligger der en luksuriøs Plus-topmadras med den unikke kombination af et lag latex, et lag minipocket-fjedre og på toppen et lag Talalay-latex. Kombinationen imellem den bedste kvalitet latex og endnu et lag fjedre, giver en utrolig komfort, samtidig med at den er med til at støtte og aflaste kroppen. De to forskellige lag af latex giver samtidig mulighed for at vende topmadrassen, og derved opnå to forskellige fastheder. Vi anbefaler dog, at Talalay-siden vender opad til optimal komfort.

Kernen af Talalay-latex er behandlet med en teknologi, som gør latexens cellestruktur rundere og mere åben end anden latex. Derved får man et endnu mere blødt og ventilerende og samtidig støttende materiale. Det er kort og godt exceptionelt komfortabelt, i langt højere grad end andre typer latex.

Nederst finder du en massiv ramme, der har to lag fjedre, der siger en god støtte i bunden. De åbne bonell-fjedre på lameller i bunden gør, at sengen ventilerer godt, så den forbliver frisk.

I alt får du her en 24 cm høj bund med indlagte bonell-fjedre. Den har en 23 cm høj madras ovenpå, som har to lag af 9 cm høje pocketfjedre polstret både på over- og underside med fleksibel og komfortabel latex. I alt får du 25,5 cm fjedre for en blød liggefølelse og perfekt støtte.

Tilvælg evt. gavl i det samme smukke stof som resten af sengen. Vælg mellem 6 farver til seng og gavl i det eksklusive Magna tekstil.

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra dobbelte syninger og lækre tekstiler. Magna er håndbygget kvalitet hele vejen igennem, bygget af naturlige materialer fremstillet uden skadelige stoffer.

 • High-End kontinentalseng med en blød komfort til folk der vil krammes i søvn
 • Støtte og åndbarhed med Plus-topmadras af naturlatex og pocket-fjedre
 • Allergivenlig, åndbar og utroligt komfortabel oplevelse
 • Vendbar madras med 3 lags-fjedre og inddelt i 5 zoner til optimal støtte
 •  
kontinentalsenge 180x210, <strong>DE 3 BEDSTE KONTINENTALSENGE 180X210</strong>

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Her i indlægget har vi samlet de 3 bedste kontinentalsenge 180x210. Det er de senge, som har været de mest solgte igennem flere år og har mange femstjernet anmeldelser.

Er Kontinentalsenge gode?

Kontinentalsenge 180x210 har længe været en seng, der har været i danskernes hjerte. Og den blev faktisk i 2019 kåret som den mest købte seng. Så ja, vi må sige det er en god seng.

Hvor længe holder en kontinentalseng?

Man siger som fingerregel at kontinentalsenge 180x210 holder i 10 år og bør skiftes ud derefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.