Sengetilbud

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 90×210 cm.

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 90×210 cm.

Original price was: 14,999.00 kr..Current price is: 4,899.00 kr..

Oplev ultimativ komfort og stil med vores Monark boxmadras i elegant sort. Skab det perfekte sovemiljø med luksus og kvalitet i fokus.

Varenummer 10708500039905470 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Monark boxmadrassen er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver eneste nat. Denne 90×210 cm sorte boxmadras er produceret i Danmark med fokus på kvalitet og håndværk i verdensklasse.

Den elegante sortfarvede Monark boxmadras har en totalhøjde på ca. 62 cm, med 19 cm høje stilfulde sengeben, der giver et eksklusivt udtryk til soveværelset. Boxmadrassen i sig selv måler 36 cm i højden og er designet til at give din krop den optimale støtte og komfort gennem hele natten.

For at sikre den bedst mulige søvnkvalitet med Monark boxmadrassen medfølger en 7 cm tyk topmadras, der yder ekstra støtte og blødhed til din krop. Med denne boxmadras får du ikke kun en god nats søvn, men en oplevelse af ren velvære og luksus.

Monark boxmadrassen er ikke kun et valg for øjeblikket, men en investering i din fremtidige søvnkomfort. Med 25 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud kan du sove trygt og roligt vidende, at din boxmadras er dækket af garanti i mange år fremover.

Vælg mellem de smukke farver antracitgrå, lysegrå, sort eller sand for at matche din personlige stil og indretning. Skab din egen luksuriøse soveoase med Monark boxmadrassen og giv dig selv den perfekte ramme for en god nats søvn, hver eneste nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 90×210 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.