Sengetilbud

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 80×200 cm.

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 80×200 cm.

Original price was: 13,999.00 kr..Current price is: 4,499.00 kr..

Opnå ultimativ komfort og stil med Monark – Luksus boxmadrassen i elegant sort. Perfekt til en god nattesøvn hver gang.

Varenummer 10708500004501193 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Oplev en helt unik følelse af luksus og komfort med vores fantastiske Monark boxmadras i sort. Denne elegante boxmadras på 80×200 cm er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Med en totalhøjde på ca. 62 cm og en flot sort farve passer denne boxmadras perfekt ind i ethvert moderne soveværelse.

Produceret i Danmark med fokus på kvalitet og detaljer, er Monark boxmadrassen en investering i din søvn og velvære. Du kan vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort eller sand alt efter din personlige stil og præference.

Med en boxmadras på 36 cm og en topmadras på 7 cm tilbyder Monark den perfekte balance mellem støtte og blødhed. Du vil føle dig svæve hen over madrassen og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi tilbyder en imponerende 25 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud, så du kan føle dig tryg ved dit valg af Monark boxmadras. Investér i din søvnkvalitet og din velvære med denne eksklusive boxmadras, som vil bringe luksus og komfort ind i dit liv. Gør din søvn til en oplevelse med Monark – luksus i sit fineste form.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 80×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.