Sengetilbud

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 120×200 cm.

Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 120×200 cm.

Original price was: 17,999.00 kr..Current price is: 5,799.00 kr..

Oplev en himmelsk nattesøvn på en Monark boxmadras i luksuriøst sort design. Skabt til ultimativ komfort og støtte. Hver nat en drøm.

Varenummer 10708500074507484 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Oplev en ny standard i komfort og luksus med vores Monark boxmadras i sort, mål 120×200 cm. Denne boxmadras er skabt med en højde på ca. 62 cm, hvilket sikrer dig en behagelig og støttende søvnoplevelse hver nat. Produceret i Danmark med omtanke og fokus på kvalitet, er denne boxmadras et fremragende valg for dig, der kun accepterer det bedste.

Med en topmadras på 7 cm får du ekstra komfort og blødhed, der bidrager til en dybere søvn. De medfølgende sengeben på 19 cm sikrer en stabil og holdbar konstruktion, der understøtter hele strukturen på en elegant måde. Du får en boxmadras, der ikke kun er funktionel, men også æstetisk tiltalende med sit stilfulde, sorte design.

Du kan vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort eller sand, så du kan tilpasse boxmadrassen til din personlige stil og indretning. Med en fabriksgaranti på 25 år imod ramme- og fjedrebrud kan du føle dig tryg og sikker i din investering i en Monark boxmadras.

Invester i din søvnkomfort og vælg Monark boxmadrasen, der er skabt til at give dig en ultimativ søvnoplevelse. Lad dig forkæle med luksus, komfort og kvalitet hver eneste nat og vågn op veludhvilet og klar til en ny dag.oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Luksus | Boxmadras (Sort) 120×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.