Sengetilbud

Venus

Venus

3,498.00 kr.

Opdag skønheden ved Venus håndlavet keramik. Unikt design og høj kvalitet. Tilføj et strejf af elegance til dit hjem i dag.

Varenummer 5340702088403997 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

skum, der sikrer optimal luftcirkulation og temperaturregulering. Topmadrassen er betræk med blød stretch og integreret vaskbart betræk.

Ønsker du ikke kun en god nattesøvn, men en oplevelse af ren velvære, så er Venus springmadrassen det ultimative valg for dig. Designet med omhu og omfattende forskning inden for søvnens verden, vil Venus omdanne din seng til en oase af komfort og afslapning.

Den unikke egenskab ved Venus er vores innovative 7 bedre™ zoner, der er skabt med tre forskellige pocketfjedre, der er inddelt i syv zoner. Disse fjedre arbejder sammen i en harmonisk symfoni for at støtte din krop fra top til tå. Uanset om du sover på ryggen, maven eller siden, sikrer Venus en ergonomisk korrekt støtte, der tilpasser sig din krops unikke form og behov.

Komfort er nøglen til en god nattesøvn, og det er præcis, hvad Venus leverer. Med en 25 mm tyk polstring af åndbart skum, der omgiver pocketfjedrene, garanteres optimal luftcirkulation og temperaturregulering. Aldrig mere vil du vågne op svedende eller forfrossen – med Venus er du altid omfavnende af den perfekte temperatur og komfort.

Topmadrassen på Venus er ikke bare en ekstra tilføjelse – den er en integreret del af oplevelsen. Betrukket med blød stretch og et vaskbart betræk, er topmadrassen både praktisk og luksuriøs. Du kan nemt holde din seng frisk og ren uden besvær.

Investér i din søvn og velvære med Venus springmadrassen. Lad dig omslutte af komfort, støtte og ren luksus hver nat. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med Venus – fordi du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Venus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.