Sengetilbud

Venus

Venus

2,498.00 kr.

Opdag Venus hårplejeserien – Skab smukt og glansfuldt hår hver dag med naturlige ingredienser. Få sundt og stærkt hår nu.

Varenummer 5340702088404024 Kategorier ,
Share This Items :

Beskrivelse

Venus-springmadrassen er den ultimative løsning til en god nattesøvn og en sund kropsholdning. Med vores unikke 7 bedre™ zoner tilbyder denne madras en uovertruffen komfort og støtte, der vil revolutionere din søvnoplevelse.

De tre forskellige pocketfjedre, der udgør de syv zoner, er designet til at støtte din krop ergonomisk korrekt fra top til tå. Dette betyder, at hver del af din krop får den nødvendige støtte, så du kan vågne op frisk og udhvilet hver morgen. Pocketfjedrene er omgivet af en 25 mm tyk polstring, der sikrer en behagelig og åndbar overflade, så du kan sove komfortabelt hele natten.

Venus-madrassen er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. Den luksuriøse betræk i høj kvalitet føles blød mod huden og er nem at vedligeholde. Med en moderne og stilfuld æstetik vil denne madras give dit soveværelse et elegant og sofistikeret udtryk.

Investér i din søvn og velvære med Venus-springmadrassen. Lad dig fordybe i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat og vågn op med ny energi og overskud til dine daglige udfordringer. Du fortjener det bedste, og Venus-madrassen vil levere det med stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Venus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.