Sengetilbud

TVILUM Space garderobeskab – hvidt træ, m.3 låger og 3 skuffer

TVILUM Space garderobeskab – hvidt træ, m.3 låger og 3 skuffer

2,349.00 kr.

Opgrader dit opbevaringsplads med det stilfulde TVILUM Space garderobeskab. Praktisk opbevaring og elegant design i én løsning – skab plads med stil.

Varenummer 6722602088513059 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

for hylder til opbevaring af foldet tøj, accessories eller andre beklædningsgenstande. Den elegante hvide finish giver et frisk og luftigt udtryk til rummet, samtidig med at det skaber en følelse af rummelighed og orden.

Garderobeskabet måler 180 cm i højden, 130 cm i bredden og 57 cm i dybden, hvilket gør det ideelt til større soveværelser eller walk-in closets. De tre låger giver adgang til en stor beklædningssektion med praktiske tøjstænger til ophængning af kjoler, skjorter, jakker og mere. De tre rummelige skuffer nederst sikrer ekstra plads til opbevaring af undertøj, sokker, T-shirts og andre småting, der kan holde dit klædeskab organiseret og ryddeligt.

Tvilum Space garderobeskab er lavet af holdbart og høj kvalitets laminat, der sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig slitage. De enkle og stilfulde linjer på skabet harmonerer smukt med enhver moderne indretning. Den skandinaviske designæstetik kombineret med funktionalitet gør dette garderobeskab til en praktisk og stilfuld tilføjelse til ethvert hjem.

Udover sit æstetiske udseende og funktionelle design, er dette garderobeskab også nemt at samle med den medfølgende brugsanvisning og de individuelt mærkede dele. Du kan have dit nye garderobeskab klar til brug på ingen tid og nyde det ryddelige og organiserede rum, det skaber i dit hjem.

Med Tvilum Space garderobeskab får du ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også et elegant og stilfuldt designelement, der vil forbedre udseendet og funktionaliteten af dit soveværelse. Lad dette garderobeskab være løsningen på dine opbevaringsbehov og skab et rum, der udstråler orden, stil og harmoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TVILUM Space garderobeskab – hvidt træ, m.3 låger og 3 skuffer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.