Sengetilbud

Monark – Trykaflastende | Elevation (Sort) 105×210 cm.

Monark – Trykaflastende | Elevation (Sort) 105×210 cm.

Original price was: 21,999.00 kr..Current price is: 8,799.00 kr..

Oplev en himmelsk nattesøvn med Monark elevationssengen. Trykaflastende teknologi og luksuriøst design – din ultimative soveoplevelse.

Varenummer 10708500993874389 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Monark elevationssengen i sort er det ultimative inden for trykaflastende komfort og stilfuldt design. Med dimensionerne 105×210 cm er denne seng ideel til at skabe en luksuriøs oase i dit soveværelse. Designet og produceret i Danmark garanterer denne seng den højeste kvalitet og holdbarhed.

Det unikke ved Monark elevationssengen ligger i dens avancerede trykaflastende teknologi, der sikrer optimal støtte til din krop hele natten lang. Den valgfri farve i sort giver et elegant og tidløst udtryk til sengens design, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Med en totalhøjde på ca. 64 cm og robuste sengeben på 19 cm bevarer Monark elevationssengen sit elegante udseende samtidig med at den leverer en solid konstruktion. Den avancerede LINAK TD4 motor gør det muligt for dig at justere sengens position præcis efter dine behov, så du kan finde den perfekte sovestilling for optimal komfort og velvære.

Elevationssengens fjedermadras på 18 cm og topmadras på ca. 7 cm tilføjer ekstra lag af komfort og støtte, der sikrer en god nattesøvn hver gang. Uanset om du læser en bog, ser tv eller bare slapper af, vil Monark elevationssengen give dig den ultimative oplevelse af afslapning og velvære.

Sæt kulør på dit soveværelse med Monark elevationssengen i sort og oplev den perfekte balance mellem luksus, komfort og design. Lad dig fordybe i en verden af trykaflastende velvære og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste morgen med Monark elevationssengen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Trykaflastende | Elevation (Sort) 105×210 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.