Sengetilbud

Svane Zonic Plus Embrace – Kontinental – 150×200

Svane Zonic Plus Embrace – Kontinental – 150×200

53,999.00 kr.

Fyldt med innovative Zonic Plus fjedre og et luksuriøst velourbetræk. Oplev den ultimative komfort og støtte med Svane Zonic Plus Embrace.

Varenummer 5163800100760528 Kategorier ,
Share This Items :

Beskrivelse

Forestil dig en nat, hvor du endelig kan ligge i din seng og føle dig helt og aldeles omfavnet af ren komfort. Svane Zonic Plus Embrace kontinentalseng er alt, du nogensinde har drømt om, når det kommer til en god nats søvn. Denne seng er ikke bare en seng; den er en oplevelse af ren velvære og luksus.

Svane Zonic Plus Embrace er skabt til at tilpasse sig dig, uanset din kropstype og vægt. Med 3 cm IntelliGel kombineret med 18 cm høje pocketfjedre af højeste kvalitet og syv sømløse komfortzoner, garanterer denne seng dig en fantastisk komfort, som du aldrig har oplevet før. Du vil føle dig svæve vægtløst i en næsten drømmeagtig tilstand, hver gang du lægger dig ned i denne vidunderlige seng.

Topmadrassen Embrace giver dig en følelse af at blive omsluttet og omfavnet af ren luksus. Du vil føle dig som en konge eller dronning, når du lægger dig til rette på denne topmadras af højeste kvalitet. Hver fiber i topmadrassen er designet til at forkæle din krop og give dig den ultimative soveoplevelse.

Forestil dig at vågne op om morgenen, fuld af energi og veludhvilet, klar til en ny dag. Svane Zonic Plus Embrace kontinentalseng giver dig ikke kun en god nats søvn; den giver dig også et boost af luksus og velvære, som vil gøre enhver dag til noget helt særligt.

Investér i din søvn, investér i din velvære. Med Svane Zonic Plus Embrace kontinentalseng får du ikke bare en seng; du får en oplevelse for livet. Tag springet og lad dig omfavne af ren komfort og luksus hver nat. Din krop og sind vil takke dig for det. Søvn som en konge eller dronning med Svane Zonic Plus Embrace kontinentalseng – det bedste, du kan give dig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svane Zonic Plus Embrace – Kontinental – 150×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.