Sengetilbud

Saga Nordlys – 90×200

Saga Nordlys – 90×200

3,995.00 kr.

Oplev komfort og luksus med Saga Nordlys madrassen – 90×200 cm. Med sin trykaflastende memoryskum og åndbare betræk giver den dig den bedste søvnoplevelse.

Varenummer 7245800439276156 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Sæt kurs mod drømmeland med Saga Nordlys – en boxmadras som vil forvandle dine nætter til ren magi. Med en bredde på 90 cm og en længde på 200 cm er denne boxmadras det perfekte valg til dig, som værdsætter komfort og kvalitet. Saga Nordlys er udstyret med et dobbelt lag pocketfjedre, som sikrer en optimal støtte og trykaflastning under hele din nattesøvn. Med fem komfortzoner tilpasser madrassen sig præcist til din krops form og vægt, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Nordlys Topmadrassen på 7 cm tilføjer en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse. Topmadrassen er designet med aktiv køling, der sikrer, at du altid sover behageligt og tempereret. Aldrig mere overophedede nætter eller ubehagelig sveden – med Nordlys Topmadrassen kan du se frem til en behagelig og dyb søvn hver eneste nat.

Med Saga Nordlys får du ikke kun en madras af høj kvalitet, men også et design, der vil pryde ethvert soveværelse. Den elegante og stilfulde udformning af madrassen vil tilføre en touch af skandinavisk minimalisme til dit hjem. Investér i din nattesøvn og oplev forskellen med Saga Nordlys – en madras, der vil løfte dine søvnvaner til nye højder. Din krop fortjener kun det bedste – giv den Saga Nordlys og nyd en nattesøvn som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saga Nordlys – 90×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.