Sengetilbud

Rundt plankebord Med lamelben Ø180 cm

Rundt plankebord Med lamelben Ø180 cm

22,985.00 kr.

Opdag vores elegante rundt plankebord med unikke lamelben – det perfekte møbel til at skabe hyggelige og stilfulde sammenkomster derhjemme.

Varenummer 6473102088579357 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Plankebord med et twist. Dette fantastiske rundt plankebord med lamelben er en sand perle i enhver indretning. Med sit smukke design og håndværksmæssige kvalitet vil dette bord straks tiltrække opmærksomhed og skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Det rundt plankebord måler 180 cm i diameter, hvilket gør det ideelt til både store og små rum. Den rustikke træplade er håndlavet af nøje udvalgt massivt træ, som bringer naturens varme og charme ind i dit hjem. Lamelbenene tilføjer et tvist til det traditionelle plankeborddesign og skaber et unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Dette rundt plankebord er ikke bare et smukt møbel, det er også utroligt funktionelt. Den runde form gør det nemt for alle omkring bordet at socialisere og nyde gode måltider sammen. Uanset om du bruger det som spisebord i køkkenet eller som samlingspunkt i stuen, vil dette bord helt sikkert være et hit blandt dine gæster.

Med sin holdbare konstruktion og tidløse design er dette rundt plankebord med lamelben et møbel, som du vil have glæde af i mange år fremover. Investér i kvalitet, stil og funktion med dette fantastiske bord, som vil være det perfekte centrum i dit hjem. Skab en hyggelig og inviterende atmosfære med dette rundt plankebord og nyd skønheden i godt håndværk hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundt plankebord Med lamelben Ø180 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.