Sengetilbud

Ragna Nordlys – 180×210

Ragna Nordlys – 180×210

35,495.00 kr.

Oplev himmelens magi med Ragna Nordlys dynebetræk. Blødt, luksuriøst stof i nordiske farver. Skab en beroligende atmosfære. Køb nu.

Varenummer 7245800439274867 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Dyk ned i en dyb søvnoplevelse med vores Ragna Nordlys Elevationsseng i størrelsen 180×210 cm. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har haft. Med en kombination af Ergonomic og pocketfjedre får du den perfekte støtte til din krop gennem syv komfortzoner.

Ragna Nordlys Elevationsseng er ikke bare en seng – det er et kunstværk af komfort og design. Den elegante ramme af høj kvalitet tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse, samtidig med at den er solid og holdbar. Topmadrassen, Navn: Nordlys, er en 7 cm høj luksus topmadras, der fuldender søvnoplevelsen ved at tilføje ekstra komfort og blødhed.

Med denne elevationsseng kan du tilpasse din liggeposition præcis efter dine behov. Den elektriske motor giver dig mulighed for at hæve og sænke hoved- og fodenden, så du kan finde den perfekte position til at slappe af, læse en bog eller se fjernsyn i sengen. Med Ragna Nordlys Elevationsseng får du ikke kun en seng, du får et helt nyt niveau af komfort og velvære i dit soveværelse.

Sov bedre, vågn op friskere og få en dybere søvn med Ragna Nordlys Elevationsseng. Lad dig fordybe i en helende og foryngende søvnoplevelse hver nat. Invester i din søvnkvalitet og oplev forskellen med vores eksklusive Ragna Nordlys Elevationsseng i størrelsen 180×210 cm. Din krop og sind vil takke dig for det. Gør drømmene til virkelighed med Ragna Nordlys Elevationsseng.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ragna Nordlys – 180×210”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.