Sengetilbud

Ragna Fjord – 80×200

Ragna Fjord – 80×200

17,495.00 kr.

Oplev komfort i topklasse med Ragna Fjord madrassen. En konstruktion med 7-zoners pocketfjedre og luksuriøst betræk sikrer dig en fantastisk nattesøvn. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Varenummer 7245800439272822 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Drøm dig væk i komfort og luksus med Ragna Fjord elevationssengen i størrelsen 80×200 cm. Denne elegante seng er skabt med fokus på både stil og funktionalitet, og vil være det perfekte centrum for dit soveværelse.

Med en topmadras på hele 6,5 cm med en latex kerne og en sommer/vinterside med uld og bomuld, er komforten i topklasse. Topmadrassen sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse, uanset om det er sommer eller vinter. Med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og soveposition, kan du være sikker på at få en god nattesøvn hver eneste nat.

Elevationssengen kan justeres, så du kan finde den perfekte position til at læse, se tv eller bare slappe af. Denne funktion gør det også nemt at finde en behagelig sovestilling, der passer til din krop.

Ragna Fjord 80×200 elevationssengen kombinerer skandinavisk design med høj kvalitet og funktionalitet. Den stilrene og tidløse udformning gør sengen velegnet til enhver indretning, uanset om du foretrækker det moderne, klassiske eller minimalistiske look.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med Ragna Fjord elevationssengen. Oplev den ultimative kombination af komfort, elegance og funktionalitet – din vej til en god nattesøvn starter her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ragna Fjord – 80×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.