Sengetilbud

Nova

Nova

27,999.00 kr.

Oplev ren luksus med Nova håndlavet keramik – unikt design, håndmalet finish og høj kvalitet. Perfekt til at bringe elegance til din hverdag.

Varenummer 5340700194159081 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Nova Zen kontinentalseng er ikke bare en seng – det er en investering i din livskvalitet. Med sit elegante og moderne design, skaber Nova Zen et fredfyldt rum, hvor du kan trække dig tilbage og genoplade dine batterier efter en lang dag.

Den 60 mm tykke latexkerne topmadras sikrer en behagelig og støttende overflade, der former sig efter din krop og giver dig den optimale støtte hele natten igennem. Denne topmadras er ikke bare behagelig, den er også åndbar, hvilket betyder, at du kan sove køligt og behageligt, selv på varme sommernætter.

Springmadrassen i Nova Zen kontinentalsengen har hele 220 fjedre per kvadratmeter, hvilket sikrer en unik støtte og komfort. Med 7 forskellige komfortzoner tilpasser sengen sig din krops ergonomi og giver dig den rette støtte, hvor du har brug for det mest. På den måde kan du vågne op uden smerter og være klar til en ny dag.

Nova Zen kontinentalseng er ikke bare en nødvendighed, det er en luksusoplevelse. Den er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse i dit liv, så du kan vågne op frisk og energisk hver dag. Invester i din søvn og oplev forskellen med Nova Zen kontinentalsengen. Din krop vil takke dig, og du vil aldrig kigge tilbage. Gør drømmene til virkelighed med Nova Zen kontinentalsengen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nova”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.