Sengetilbud

Mayan Latex

Mayan Latex

6,199.00 kr.

Oplev ultimativ komfort og støtte med vores Mayan Latex madras. Naturlige materialer og ergonomisk design sikrer din bedste søvn nogensinde.

Varenummer 5340702088548799 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Mayan Latex-springmadrassen er en sand perle blandt madrasser, der forener luksus og bæredygtighed i én og samme pakke. Denne unikke madras er håndlavet med en kerne af latex fra Hevea Brasiliensis-træet, hvilket gør den 100% organisk, CO2-neutral og FSC 100%-mærket. Med Mayan Latex får du ikke kun en god nattesøvn, men også en god samvittighed.

Latexkernen tilpasser sig perfekt til din kropsform, hvilket resulterer i en optimal støtte og trykaflastning hele natten. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen, klar til at erobre dagen. Denne madras er ideel for dig, der værdsætter kvalitet og komfort i din søvn.

Det luksuriøse Poakea-cover, der omgiver latexkernen, er skabt med plantefibre og bidrager til madrassens grønne profil. Det er ikke kun godt for dig, men også for miljøet. Med Mayan Latex kan du sove godt velvidende, at du har investeret i et bæredygtigt produkt, som skåner vores planet.

Mayan Latex-springmadrassen er ikke kun et møbel, det er en investering i din livskvalitet og velvære. Lad dig forkæle med den perfekte blanding af luksus og ansvarlighed i form af denne unikke madras. Oplev selv forskellen og lad dig forføre af den ultimative søvnoplevelse med Mayan Latex. Din krop og sind vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayan Latex”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.