Sengetilbud

Haven

Haven

19,998.00 kr.

Skab en vidunderlig oase med vores luksuriøse havebænk i teaktræ. Holdbart, elegant design til din udendørsoplevelse. Bestil nu.

Varenummer 5340700194042394 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Haven er mere end bare en seng – det er en invitation til en dyb og forfriskende søvnoplevelse. Med fokus på både komfort og bæredygtighed er Haven designet til at give dig den bedst mulige nattesøvn.

Den enestående Haven serie er skabt med 7 Better™ zoner, som sikrer optimal støtte til din krop gennem hele natten. Hver zone er omkranset af 100% naturligt Mayan Pulse latex, som tilpasser sig din kropsform og sikrer en blød og behagelig liggeflade. Den 30 mm tykke polstring tilføjer ekstra luksus og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver eneste morgen.

Med et lækkert og stilrent design vil Haven passe perfekt ind i ethvert soveværelse og tilføre en følelse af ro og velvære. Sengen er skabt med bæredygtige materialer og er et bevis på vores engagement i at skabe produkter, der tager hensyn til både din søvnkvalitet og miljøet omkring os.

Investér i din søvnkvalitet og oplev en helt ny verden af komfort og velvære med Haven. Lad drømmene flyde frit og vågn op med fornyet energi og klarhed. Din søvn er vigtig, og med Haven kan du være sikker på, at du giver din krop og sind de bedste betingelser for at restituere og genoplade hver eneste nat. Giv dig selv den gave det er at sove godt – invester i Haven i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haven”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.