Sengetilbud

Haven

Haven

Original price was: 23,299.00 kr..Current price is: 13,799.00 kr..

Produktnavn: Havenes hemmelighed: Vandtæt og slidstærk rygsæk med indbygget solcelleopladning til den moderne eventyrer. Nunatak Outdoor – Tag naturen med på farten.

Varenummer 5340700194042360 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Forestil dig at drømme sødt og dybt i din egen lille oase af komfort og luksus. Med vores eksklusive sengeserie Haven kan denne drøm blive til virkelighed. Haven er ikke bare en seng – det er et kunstværk skabt til at forvandle dit soveværelse til et paradis af ro og velvære.

Denne udsøgte seng er designet til at give dig en søvnoplevelse uden sidestykke. Dybt forankret i bæredygtighed og komfort er Haven skabt med omhyggeligt udvalgte materialer, der ikke kun forkæler din krop, men også din samvittighed.

Mærk forskellen, når du synker ned i de 7 bedre™ zoner, der omfavner din krop og giver støtte, hvor du har brug for det mest. Med en kerne af 100% naturligt Mayan Pulse latex får du ikke kun overlegen komfort, men også et miljøvenligt valg, der passer på både dig og vores planet.

Toppen af komfort fremhæves af en generøs 30 mm polstring, der omslutter dig i ren blødhed og inviterer dig til at lade alle dine bekymringer glide væk. Uanset om du er en kræsen sovende eller en person, der sætter pris på god søvn, vil Haven leve op til dine højeste forventninger.

Lad dig fortrylle af Haven’s luksuriøse design, der kombinerer elegance og funktionalitet på enestående vis. Den smukt håndlavede ramme og de fine detaljer vidner om håndværk af højeste kvalitet, der er skabt med omhu og opmærksomhed på hver eneste detalje.

Giv dig selv den gave, du fortjener, med Haven sengeserien. Lad dine drømme blive til virkelighed, når du glider ind i dette elegante natsanctuary og oplever en søvn af uovertruffen kvalitet. Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse og skab dit eget lille stykke himmel på jorden med Haven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haven”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.