Sengetilbud

Haven

Haven

13,799.00 kr.

Produktnavn: Haven på flaske – Oplev en frodig have med vores lækre og nemme Havevandingsflaske. Hold planterne sunde og smukke med lethed. Besøg os nu.

Varenummer 5340700194042336 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Træd ind i en oase af komfort og luksus med vores fantastiske seng, Haven. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvn, og det er præcis, hvad Haven leverer. Designet med fokus på en ekstraordinær søvnoplevelse, kombinerer denne seng uovertruffen komfort med bæredygtige materialer – perfekt til dig og vores planet.

Haven-serien er en sand mesterklasse inden for søvnkomfort. Med 7 Better™ zoner, der omkranses af 100% naturligt Mayan Pulse latex, tilbyder denne seng en skræddersyet støtte til hele din krop. Uanset om du foretrækker at ligge på ryggen, maven eller siden, vil Haven sikre, at din rygsøjle er korrekt justeret hele natten igennem.

Komfort er nøglen til en god nattesøvn, og Haven skuffer bestemt ikke på den front. Den 30 mm tykke polstring, der omfatter hele sengen, sørger for en blød og luksuriøs overflade, som du vil elske at synke ned i efter en lang dag. Aldrig har det været mere behageligt at gå i seng og drømme sødt om natten.

Men det stopper ikke der. Ved at vælge Haven viser du også omtanke for vores planet. Materialerne i denne seng er bæredygtige og miljøvenlige, hvilket betyder, at du kan sove godt om natten i mere end én forstand. Vi tror på at tage ansvar for vores fodaftryk og med Haven gør du netop det, samtidig med at du forkæler dig selv med den bedste søvn nogensinde.

Så hvorfor nøjes med en almindelig seng, når du kan opleve himmelsk komfort og bæredygtighed med Haven? Vågn op frisk og forynget hver morgen, klar til at erobre dagen, efter en nat i denne fantastiske seng. Lad Haven være dit fristed fra hverdagens travlhed og lad dig forkæle som aldrig før. Din søvn fortjener det bedste, og det bedste er netop hvad Haven tilbyder. Velkommen til en ny æra af luksus og komfort – Velkommen til Haven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haven”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.