Sengetilbud

Haven

Haven

15,999.00 kr.

Med Havenlys LED-solcellelampe kan du skabe hyggelig stemning i haven uden bekymringer om strøm. Bæredygtigt design og nem installation.

Varenummer 5340700194041339 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Intet er som at dykke ned i en dyne og lade sig forsvinde i en verden af ro og velvære. Med vores luksuriøse og innovative sengeserie Haven får du ikke blot en seng, du får et helt univers af komfort og velbehag, der vil revolutionere din søvnkvalitet.

Haven er skabt med fokus på enestående komfort og bæredygtighed. Hver detalje fra top til bund er gennemtænkt for at sikre dig den optimale søvnoplevelse. Du vil straks bemærke den unikke konstruktion med 7 Better™ zoner, der tilpasser sig din krops naturlige kurver og støtter dig på de vigtigste trykpunkter.

Den 100% naturlige Mayan™ Pulse latex, som omgiver zonerne, er ikke blot ekstraordinært åndbart, men også miljøvenligt produceret for at vise omtanke for både din krop og vores planet. Du vil kunne mærke den bløde og støttende overflade, der leder varmen væk fra din krop og giver dig en følelse af svævende letthed.

Med Haven får du ikke bare en seng, du får et møbel, der flyder i symbiose med din søvnrytme. Den unikke kombination af materialer og design skaber en oase af ro, hvor du kan genoplade dine batterier og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Uanset om du foretrækker at ligge på ryggen, på siden eller på maven, vil Haven tilpasse sig din position og sikre, at du får den optimale støtte og aflastning. Du vil opleve, hvordan stress og spændinger forsvinder, mens du drømmer sødt i din personlige oase af komfort.

Med Haven investerer du ikke bare i en seng, du investerer i din egen velvære og sundhed. Lad dig forføre af komforten, og lad dig synke ned i en verden af luksus og ro. Oplev Haven – for en søvnoplevelse i særklasse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haven”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.