Sengetilbud

Gazella Breeze III (3) Matt. 7-zone 85×210 Medium

Gazella Breeze III (3) Matt. 7-zone 85×210 Medium

13,999.00 kr.

Dyk ned i en himmelsk søvnoplevelse med Gazella Breeze III-madrassen. Oplev 7-zoner støtte og medium fasthed for den perfekte nattesøvn.

Varenummer 5163800005278433 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Med Gazella Breeze III (3) madrassen kan du opleve den ultimative kombination af luksus og komfort i din søvnoplevelse. Denne madras er designet med den nyeste teknologi og ekspertise for at sikre, at du får den bedst mulige støtte og afslapning, mens du sover.

Madrassen har en unik 7-zonet konstruktion, der giver en præcis kropsstøtte og ergonomisk tilpasning til din krop. Med mikrofjeder-teknologien på 15 cm sikres en jævn fordeling af vægten, hvilket reducerer trykpunkter og følelsen af at synke ned i madrassen. Dette resulterer i en behagelig og afslappende søvnoplevelse, hvor din krop kan hvile helt naturligt.

For at sikre optimal ventilation og temperaturregulering under din søvn, er madrassen udstyret med komfortable lag af åndbart, elastisk og miljøvenligt Naturalis® koldskum. Dette materiale holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren, så du kan nyde en behagelig temperatur hele året rundt.

Betrækket på madrassen er af høj kvalitet og bidrager til den luksuriøse følelse af produktet. Det er blødt, behageligt og slidstærkt, og det kan nemt tages af for rengøring eller luftning af madrassen.

Gazella Breeze III (3) madrassen er fremstillet med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre, at du får en madras af højeste kvalitet og holdbarhed. Med denne madras investerer du ikke kun i din søvnkomfort, men også i din generelle velvære og sundhed.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med Gazella Breeze III (3) madrassen og oplev den ultimative luksus og komfort hver nat. Forkæl dig selv med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver dag. Gazella Breeze III (3) madrassen – hvor komfort møder perfektion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gazella Breeze III (3) Matt. 7-zone 85×210 Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.