Sengetilbud

Flexy sovesofa 3 pers m/magasin poc. Emma mb

Flexy sovesofa 3 pers m/magasin poc. Emma mb

15,999.00 kr.

Få mest muligt ud af din plads med Flexy sovesofaen. Praktisk opbevaringsløsning og stilfuldt design til din stue eller gæsteværelse.

Varenummer 5163802121446288 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Flexy sovesofaen er det ultimative møbel til at forvandle dit hjem til et stilfuldt og funktionelt rum. Med sit moderne design og komfortable sidde- og liggeflade er denne 3-personers sovesofa det perfekte valg til ethvert hjem.

Den smarte indbyggede opbevaringsløsning i form af et magasin er ideel til opbevaring af tæpper, puder eller andre ting, så du kan holde dit hjem pænt og organiseret. Du vil elske den praktiske funktionalitet, som Flexy sovesofaen tilbyder.

Når du har gæster, der ønsker at overnatte, kan du nemt forvandle sovesofaen til en rummelig og komfortabel seng med en liggeflade på 140×200 cm. Du kan være sikker på, at dine gæster vil få en god nattesøvn på den kvalitetsmadrassen med pocketfjedre.

Flexy sovesofaens enkle linjer og elegante design gør den til et stilfuldt og tidløst valg til enhver stue eller gæsteværelse. Du kan nemt tilpasse sovesofaen til din personlige stil med dine foretrukne puder og tæpper og skabe et hyggeligt og inviterende rum.

Invester i en Flexy sovesofa og oplev den perfekte kombination af funktionalitet, komfort og stil. Lad denne smukke og praktiske sovesofa berige dit hjem og gøre det endnu mere indbydende og behageligt for både dig selv og dine gæster. Flexy sovesofaen er mere end bare et møbel – det er en investering i både din komfort og din livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flexy sovesofa 3 pers m/magasin poc. Emma mb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.