Sengetilbud

Extra sovesofa 3 pers m/chaise h. bon. Capri sa

Extra sovesofa 3 pers m/chaise h. bon. Capri sa

28,999.00 kr.

Få maksimalt ud af din plads med vores ekstra sovesofa med chaiselong. Skab multifunktionalitet og stil i dit hjem med denne designer-sovesofa.

Varenummer 5163800441962562 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Denne Extra sovesofa med chaiselong er det perfekte møbel til dit hjem. Med sit traditionelle design med smalle, firkantede armlæn tilføjer denne sofa elegance til ethvert rum. Men denne sofa er ikke kun smuk at se på – den er også utrolig behagelig at sidde og ligge i.

Sovesofaen er udstyret med tynde duntopmadrasser i både sædet og ryglænet, hvilket giver en ekstraordinær komfort, som du vil elske. Du kan nemt folde sengen ud i én enkelt bevægelse, uden at skulle fjerne hverken rygpuden eller sædepuden. Dette gør det nemt og bekvemt at omdanne sofaen til en komfortabel seng, når du får behov for ekstra soveplads.

Med chaiselongen får du ekstra plads til at strække ud og slappe af. Uanset om du nyder en god bog, ser din favoritserie eller tager en velfortjent lur, vil chaiselongen give dig den ekstra komfort, du fortjener.

Denne Extra sovesofa er designet med omtanke for både funktionalitet og æstetik. Den er ideel til dig, der ønsker et stilfuldt møbel, der også kan opfylde dine behov for ekstra soveplads. Med dens klassiske udseende og praktiske funktioner er denne sovesofa et perfekt valg til dit hjem. Gør din stue endnu mere indbydende med denne luksuriøse Extra sovesofa med chaiselong.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Extra sovesofa 3 pers m/chaise h. bon. Capri sa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.