Sengetilbud

Essential Tencel

Essential Tencel

4,999.00 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse Tencel sengetøj. Blød, holdbar og miljøvenlig. Oplev en naturlig og behagelig søvnoplevelse i aften.

Varenummer 5340700194192610 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Essential Tencel topmadrassen er skabt med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Denne topmadras er en perfekt kombination af luksus og praktisk anvendelighed, som vil forvandle din søvnoplevelse til ren velvære.

Uden kompromiser er Essential Tencel topmadrassen sammensat af en 60 mm høj kerne i 100% naturlatex, som garanterer en behagelig og støttende liggeflade hele natten. Latexkernen er OEKO-TEX®-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige stoffer og respekterer din sundhed og miljøet.

Det luksuriøse betræk er lavet af OEKO-TEX®-certificeret Tencel, som er kendt for at være mere end dobbelt så blødt som bomuld og utroligt absorberende. Dette betyder, at topmadrassen vil føles behagelig og fugttransporterende, så du kan sove tørt og komfortabelt hele natten.

Essential Tencel topmadrassen er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i miljøet. Materialerne er nøje udvalgt med bæredygtighed for øje, hvilket gør dette til en bevidst valg for dig, der ønsker at have en positiv indflydelse på planeten.

Med Essential Tencel topmadrassen kan du se frem til at vågne op hver morgen veludhvilet og klar til en ny dag. Oplev den ultimative komfort og støtte, mens du samtidig gør en forskel for både din egen søvnkvalitet og miljøet. Giv dig selv den gave det er at sove godt med Essential Tencel topmadrassen. Din krop vil takke dig hver eneste nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essential Tencel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.