Sengetilbud

Essential Tencel

Essential Tencel

Original price was: 3,999.00 kr..Current price is: 1,999.00 kr..

Produktnavn: Essential Tencel sengetøj – Oplev luksuskomfort med det blødeste og mest miljøvenlige sengetøj lavet af bæredygtige materialer. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Varenummer 5340700194191826 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Essential Tencel topmadrassen er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og miljøvenlig søvnoplevelse. Med en kerne af 100% naturlatex og et cover lavet af OEKO-TEX®-certificeret Tencel, er denne topmadras designet med komfort og bæredygtighed for øje.

Den 60 mm høje latexkerne tilbyder en perfekt blanding af støtte og trykaflastning, hvilket sikrer, at din krop får den nødvendige støtte hele natten lang. Latex er kendt for sin holdbarhed og allergivenlige egenskaber, hvilket gør denne topmadras ideel for allergikere og dem, der ønsker et produkt, som holder i mange år.

Coveret lavet af Tencel er mere end dobbelt så blødt som bomuld og utroligt absorberende, hvilket hjælper med at regulere kropsvarmen og holde dig behageligt tempereret hele natten. Tencel er et bæredygtigt materiale, som er fremstillet af træudvundne biofibre, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for dem, der ønsker at reducere deres miljømæssige fodaftryk.

Med Essential Tencel topmadrassen kan du se frem til en luksuriøs søvnoplevelse hver nat. Lad dig forkæle af den bløde komfort og bæredygtige design, der vil give dig en god nattesøvn og en frisk start på dagen. Investér i din søvnkvalitet med Essential Tencel og oplev forskellen i morgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essential Tencel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.