Sengetilbud

Essential Tencel

Essential Tencel

3,998.00 kr.

Blødt som silke og bæredygtigt som bomuld – Opdag vores Essential Tencel sengetøj i luksuriøs kvalitet og forbedr din søvn i nat.

Varenummer 5340700194192614 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Essential Tencel topmadrassen er det ultimative valg for dig, der værdsætter kvalitet, komfort og bæredygtighed i din søvnoplevelse. Med en kerne af 100% naturlatex, har denne topmadras en imponerende højde på 60 mm, der sikrer optimal støtte og aflastning for din krop hele natten lang.

Dette luksuriøse topmadras er certificeret af OEKO-TEX®, hvilket betyder, at det opfylder strenge krav til bæredygtighed og er fri for skadelige stoffer. Coveret på Essential Tencel topmadrassen er lavet af Tencel, et utroligt blødt og absorberende materiale, der er mere end dobbelt så blødt som bomuld. Dette sikrer, at du kan sove trygt og behageligt, vel vidende at din seng er fyldt med materialer af højeste kvalitet.

Tencel topmadrassen er designet med fokus på både komfort og holdbarhed. Den vil bevare sin form og støtteegenskaber i lang tid, så du kan nyde en behagelig nattesøvn i mange år fremover. Den åndbare naturlatexkerneregulerer temperaturen og holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele året rundt.

Med Essential Tencel topmadrassen investerer du ikke blot i din søvnkomfort, men også i miljøet. Bæredygtige materialer og certificeringer sikrer, at du kan hvile let og godt velvidende, at din søvnoplevelse er både sund for dig og for vores planet. Så giv dig selv den bedste gave med en Essential Tencel topmadras og oplev den ultimative luksus og komfort hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essential Tencel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.