Sengetilbud

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Antracit) 180×200 cm.

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Antracit) 180×200 cm.

21,999.00 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med Snedkerens Kontinental seng. Håndlavet luksusdesign, topkvalitet og ultimativ komfort. Bestil nu.

Varenummer 10708500089663285 Kategorier ,
Share This Items :

Beskrivelse

Forestil dig en verden af luksus, komfort og stilfuldt design – alt sammen forenet i en enkelt seng. Med Snedkerens Kontinental i antracitgrå får du ikke bare en seng, du får en oase af velvære og søvn af højeste kvalitet.

Denne eksklusive kontinentalseng på 180×200 cm er skabt med fokus på detaljer og håndværk af højeste standard. Produceret i Danmark garanterer sengens kvalitet og holdbarhed, og du kan nyde godt af dens fortræffelige egenskaber i mange år fremover.

Den imponerende totalhøjde på ca. 56 cm giver sengen et majestætisk udseende, mens 19 cm høje sengeben understreger sengens elegante og svævende udtryk. Kontinentalbundene på 12 cm sikrer en solid og stabil base, mens den 18 cm tykke springmadras giver optimal støtte og komfort til din krop hele natten.

Som prikken over i’et får du en luksuriøs topmadras på ca. 7 cm, der fuldender sengens udtryk af ren forkælelse. Den bløde topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Vælg mellem en række smukke farvemuligheder, herunder sand, sort, lysegrå og antracitgrå, der passer perfekt til din personlige stil og indretning. Uanset om du foretrækker en klassisk eller moderne indretning, vil Snedkerens Kontinental være det ideelle valg til dit soveværelse.

Med en imponerende garanti på 15 år kan du sove trygt om natten velvidende om, at din investering i en Snedkerens Kontinental er en investering i din fremtidige søvnkomfort og velvære. Lad dig forføre af denne fantastiske seng, og opdag en helt ny verden af luksus og velvære hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snedkerens – Komfort | Kontinental (Antracit) 180×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.