Sengetilbud

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 180×210 cm.

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 180×210 cm.

23,999.00 kr.

Forkæl dig selv med Snedkerens Kontinental seng i elegant sort. Skabt til ultimativ komfort og luksus. Oplev forskellen nu.

Varenummer 10708501258670028 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Stilhed. Ro. Ren luksus. Alt dette og mere til fås med Snedkerens – Komfort Kontinental sengen i sort, i størrelsen 180×210 cm. Når du træder ind i dit soveværelse og ser denne pragtfulde seng stående der, vil du straks føle dig forvandlet til en tilstand af ren velvære.

Denne eksklusive kontinentalseng er ikke kun produceret i Danmark med omhu og ekspertise, den er også skabt med din komfort i tankerne. Med en total højde på cirka 56 cm, får du en seng der oser af elegance og stil. De solide sengeben på 19 cm giver sengen stabilitet og en sofistikeret finish.

Når du træder op på den bløde og støttende kontinentalbund på 12 cm, vil du straks mærke, hvordan dine bekymringer og stress forsvinder. Den lækre springmadras på 18 cm tilpasser sig din krop og støtter dig på den helt rigtige måde, mens topmadrassen på cirka 7 cm tilføjer den ekstra luksus, du fortjener.

Med Snedkerens – Komfort Kontinental sengen får du ikke bare en seng – du får en oase af velvære og ro i dit eget hjem. Vælg mellem farverne sand, lysegrå og antracitgrå for at matche din personlige stil og indretning.

Med en imponerende garantiperiode på 15 år kan du trygt investere i denne drømmeseng, som vil være din trofaste følgesvend gennem utallige nætter fyldt med søvn og søde drømme. Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse og invester i Snedkerens – Komfort Kontinental sengen i dag. Søvn er ikke længere bare en nødvendighed – det er en ren fryd med denne fantastiske seng.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 180×210 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.