Sengetilbud

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 160×200 cm.

Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 160×200 cm.

21,999.00 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med Snedkerens Komfort Kontinental. Oplev luksus og støtte i en elegant sort 160×200 cm seng.

Varenummer 10708500163196946 Kategorier , , ,
Share This Items :

Beskrivelse

Drag fordel af en helt unik og luksuriøs søvnoplevelse med vores Snedkerens Komfort Kontinental seng i sort, i størrelsen 160×200 cm. Denne danske-designede og fremstillede kontinentalseng er et mesterværk af håndværk og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og ro.

Med en totalhøjde på ca. 56 cm og elegante sengeben på 19 cm får du ikke kun en seng, men et kunstværk, der pryder ethvert rum. Kontinentalbunden på 12 cm giver solid støtte og holdbarhed, mens den 18 cm tykke springmadras sikrer ergonomisk korrekt støtte til din krop hele natten lang.

Topmadrassen på ca. 7 cm tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der omslutter dig i ren velvære, mens du sover. Vælg mellem farverne sand, lysegrå og antracitgrå for at matche din personlige stil og indretning perfekt.

Med en imponerende garanti på 15 år kan du være sikker på, at denne Snedkerens Komfort Kontinental seng er et kvalitetsprodukt, der er skabt til at vare. Giv dig selv den bedste nattesøvn nogensinde og invester i din velvære med denne eksklusive kontinentalseng, der forener stil, komfort og kvalitet på en enestående måde. Vågn op frisk og veludhvilet hver morgen klar til en ny dag med Snedkerens Komfort Kontinental seng i sort, 160×200 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snedkerens – Komfort | Kontinental (Sort) 160×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.