Sengetilbud

Urban Solid 505 – Elevation – 160×200

Urban Solid 505 – Elevation – 160×200

45,196.00 kr.

Opdag nydelsen ved ultimativ komfort med Urban Solid 505 elevationssengen. Få en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Bestil nu og oplev forskellen.

Varenummer 5163801282591934 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Drømmer du om den ultimative soveoplevelse? Ønsker du en seng, der ikke kun er en seng, men en oase af komfort og velvære? Så er Urban Solid 505 Elevation i størrelsen 160×200 det perfekte valg for dig.

Den danskproducerede seng er designet med henblik på at tilbyde den optimale søvnoplevelse. Med en bokselevation har du mulighed for at justere sengens position, så den passer præcis til dine behov. Aldrig mere ubekvemme puder eller for mange lag tæpper – med Urban Solid 505 Elevation kan du nemt og bekvemt tilpasse din soveposition.

Madrassen på sengen er opdelt i syv komfortzoner, der sikrer en jævn og ergonomisk korrekt støtte til hele din krop. Uanset om du sover på siden, på ryggen eller på maven, vil du føle dig veltilpas og afslappet. Den medfølgende topmadras med 5 cm latex og bambusbetræk tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort. Bambusmaterialet er naturligt antibakterielt og hypoallergent, hvilket sikrer en ren og sund soveoverflade.

Urban Solid 505 Elevation leveres også med solide runde stålben, der måler 19 cm i højden. Disse elegante og robuste ben giver sengen et moderne og stilfuldt udseende samtidig med at sikre stabilitet og holdbarhed. Med denne seng får du ikke kun en kvalitetsmadras, men også et smukt møbel, der vil pryde ethvert soveværelse.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med Urban Solid 505 Elevation. Oplev den sublime kombination af avanceret teknologi, luksuriøse materialer og dansk håndværk. Lad dig forkæle hver nat og vågn op frisk, udhvilet og klar til en ny dag. Tag skridtet mod den bedste søvn i dit liv med Urban Solid 505 Elevation i størrelsen 160×200. Din krop vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urban Solid 505 – Elevation – 160×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.