Sengetilbud

Spoke starterpakke – seng, puslekommode og madras

Spoke starterpakke – seng, puslekommode og madras

Original price was: 8,647.00 kr..Current price is: 6,899.00 kr..

Forkæl din baby med vores komplette Spoke starterpakke. Alt-i-en sengeløsning med solidt trædesign og allergivenlig madras. Bestil nu.

Varenummer 4275101023833641 Kategori
Share This Items :

Beskrivelse

Med Spoke starterpakke får du en fuldendt løsning til din baby’s soveværelse. Den smukt designede tremmeseng, puslekommode og madras udgør en harmonisk enhed, som skaber en tryg og behagelig atmosfære for dit barn.

Tremmesengen er designet i samarbejde med det anerkendte danske designstudio Says Who og er et perfekt eksempel på elegant skandinavisk design. Says Who har formået at forene æstetik og funktionalitet, hvilket resulterer i en seng, der ikke kun er smuk at se på, men også praktisk i brug. Den lette og luftige konstruktion giver rummet et moderne og stilfuldt udtryk, samtidig med at det sikrer en god luftcirkulation omkring dit barn.

Puslekommoden i Spoke starterpakken er ikke kun et praktisk element, men også en smuk tilføjelse til værelset. Med sine smarte opbevaringsløsninger og funktionelle design gør puslekommoden det let og bekvemt at skifte ble og have alle nødvendige ting lige ved hånden. Says Who har igen formået at inkorporere deres unikke designvision i puslekommoden, hvilket gør den til en stilfuld og praktisk tilføjelse til ethvert børneværelse.

Madrasen, der følger med i Spoke starterpakken, er specielt udviklet til at sikre optimal komfort og støtte til dit barns søvn. Den bløde og åndbare madras er designet med fokus på barnets velvære og sikrer en behagelig søvnoplevelse hver gang.

Med Spoke starterpakken får du ikke kun tre individuelle møbler, men en helhedsløsning, der skaber en sammenhængende og stilfuld indretning i dit barns soveværelse. Lad dit barn opleve tryghed, komfort og skønhed med Spoke starterpakken – en investering i både design og funktion, der vil glæde både dig og dit barn i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spoke starterpakke – seng, puslekommode og madras”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.